Friday, September 30

Hey !


Assalamualaikum wahai blogku !

  Hye bloggy baby.Kenal aku tak ? Clearly u're not.Heh. Im Farhanah which everyone knows me by Hana . Mostly are not. Maybe my family je kot. I am 14 and a school kid which is not very smartos.Macam blur2 sikit masa belajar tapi kalau selalu study okayla agaknya. Am not a very friendly person but will try to be one.Ada banyak sangat masalah yang aku hadapi sekarang tapi no one would understand my problems so I take an opportunity to set up this blog..to share it..kalau tulis dalam diary mcm lame.tapi aku x hina eh sape yang tulis dalam diary.okayla bukan lame but maybe take long time to write and bila aku tulis masalah dalam diary,rasa mcm x boleh trust jer diary tu sebab buku diary bermacam2 jenis and selalu bersepah2 entah ke mana hilangnya.sorry diary.. but i couldnt keep you as u want.aku anak first drpd 5 siblings. Ramai tak ? Kira ramai la jugak sebab kalau buat geng kompang konfem bunyi macam meriam.Okayla guys ingat nak berhenti sampai sini saja sebab nak design lagi blog ni.. So,see you in the next entry !

lets get crazy !


bye,thanks readers !

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews