Monday, October 10

K-Drama Shoot Di Malaysia


hai korang.. eh eh Assalamualaikum.,
Haaa, memandangkan nak dekat cuti-cuti ni.. cewahh, exam pon belum mula lagi..tapi takpelah. korang tau tak latest k-drama yang muncul di kaca tv baru-baru ni? Buat pelanggan-pelanggan kdrama yang setia menonton,mestilah korang tau kan apa drama2 best yang dah keluar,yang akan
keluar.


Kali ni special sikit sebab drama korea ni dia berlakon kat Malaysia.Negara siapa tu? eh eh tanya pulak.Malaysia tanah airku.Tajuk cerita ni adalah On The Way To The Airport. Haa,macam pernah dengar kan? Korang adalah tu tertengok iklan kat tv.Aku syak dia berlakon kat Malaysia sebab ada kes kapal terbang tu kot.Tapi tak jugak..Sebab ada kapal terbang air asia.Okeh..

SINOPSIS:
Kim Ha-neul, Lee Sang-yoon, Shin Sung-rok, Choi Yeo-jin and Jang Hee-jin, 
( orang orang kat atas ni,dia berkahwin dengan orang yang berlainan)
tapi.. mereka dua orang ni kerap bertembu (collide)jer.. so,last last diorang ni
ambil tahu lah perihal serta masalah yang dihadapi antara keluarga satu sama lain.

huh ok x aku bagi penerangan ?

kalau x faham jugak,bolehla tengok teaser kat bawah ni yer


haa, bangga tak nampak negara sendiri dalam drama korea yang satu dunia tengok?
tapi kalau korang mula tengok,korang akan macam 
' eh dia kat malaysia ke kat korea'
kengkadang pening2 tapi bagi siapa yang sanggup bertahan ngan kepeningan tu,jemput tengok k?
hehe.. btw,kenal ke pelakon-pelakon drama ni?
yang dah kenal tu diam,ceh.. jahatnya.





tapi.. walaupon diorang ni dah berkahwin,tapi spouse diorang mcm tak kesah je antara satu sama lain..sebab tu lah terjadinya curang ni. HEHE..

penerangan gambar di atas :
-perempuan baju putih tu isteri rambut terpacak-pacak tu.
-perempuan rambut pendek baju putih tu isteri mamat poyo sebelah dia tu
-baju hijau tu bff si rambut pendek tu.

tapi.. tak tau pulak kalau kawan dia yang hijau tu tikam belakang dia..dengan..ber-couple dengan suami dia..

so ? nak masukkan dalam list drama korang,silakan..

sampai disitu sahaja coretan kali ini,sehingga kita bertemu lagi di dalam entri akan datang




No comments:

Post a Comment

Total Pageviews