Sunday, October 16

šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ.by.₣ûzყ.™: Segmen ~ Pencarian bloglist November by Aisyhah Nyais

klik sini !!!

   hye semua ! sorilah takde apa yang nak diborakkan,memandangkan periksa dah nak dekat so,nak tulis panjang-panjang pun takde masa jadi,aku nak update sikit2 je.Aku masuk pencarian bloglist ni hehe...penulis blog2 yang lain bolehla join untuk masuk dalam bloglist bulan november akan datang.
Dia kata kena tag 3 kawan,memandangkan takde kawan sangat jadi..saya anggap siapa yang saya tag ni adalah kawan saya..tapi x bermakna yang saya tak tag tu bukan kawan saya..cuma,ini yang friendly2 ngan saya hehe..sayang korang ! meh la join

disebabkan syaratnya perlu tag,saya tag jelah anda2 semua ni.. 

okay,bye bye semua sambung baca komsas balik 






             

6 comments:

Total Pageviews