Saturday, November 12

Horror Movie : The Visit



Assalamualaikum  korang !
Harini aku nak cerita kat korang pasal sebuah filem seram yang aku pernah tengok. Aku rate 9/10 untuk movie ni. Berita buruk untuk korang,movie ni takde hantu ( sorry) tapi cerita ni mengisahkan pasal 2 orang adik beradik yang nak melawat nenek dan datuk diorang buat pertama kali. Diorang disambut oleh nenek dan datuk diorang. Semakin lama diorang duduk situ,diorang merasakan ada sesuatu yang pelik pada nenek dan datuk diorang dan saspens bermula. Buahhahaha

Tapi hati-hati tau,sebab kalau nak tengok dengan budak kecik,ada part movie tu yang kena sensored sebab nenek dia nampak b**ty .






hishh,rasa macam nak cerita banyak lagi lah.. Tapi tak aci pulak , kesian kat korang yang belum tengok lagi.OK itu saja yang aku mampu update buat kali ini.Jadi,bye byee









5 comments:

  1. Replies
    1. ala nana kalau layan horror movies mesti kena ada bantal untuk tolong tutupkan mata..so kiranya penakut pon boleh tgk horror lah.. tapi x aci haha

      Delete
  2. Replies
    1. memang menarik pon saviors..kena tgk tau !!

      Delete
  3. haish... menarik filem ni sis... thanks for review...

    ReplyDelete

Total Pageviews