Resepi Menarik


WESTERN FOOD RECIPE

kalini,aku nak bagi korang recipe western food. Simple2 je ni.. yang kita selalu makan kat Pizza Hut tuhh dalam mangkuk dua pemegang tuh.. tau tak? Kita akan belajar memasak  :





HOMEMADE MUSHROOM SOUP YANG TERSEDAP KORANG BOLEH BUAT

nak tau recipe ?

klik link di bawah

RESEPI HOMEMADE MUSHROOM SOUP DELISYES


KERABU MANGGA





hmm,siapa ni yang teringin nak makan kerabu mangga?? tapi.. takde masa nak cari kerabu mangga kat luar. Alamatnya,kena lah masak sendiri. Boleh tunjuk skill di dapur.Tapi,resepi korang takkan lengkap kalau takde bahan ni. Nak tahu bahan apa? Klik je link bawah ni.

No comments:

Post a Comment